ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δέσμευση Μητσοτάκη στον Αρειανό Παραολυμπιονίκη: “Το Σάββατο θα ακούσετε καλά πράγματα για τον Άρη”

Μια μοναδική στιχομυθία είχαμε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την διάρκεια της παρουσίας των μελών της Ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κατέκτησε 11 μετάλλια. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τους ήρωες της ζωής, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι τρεις… δηλωμένοι φίλαθλοι του Άρη: Σάκης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Προδρόμου και Στράτος Νικολαΐδης.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά κι όταν έφτασε η σειρά του Θανάση Προδρόμου, δέχθηκε το… πρέσινγκ του ασημένιου Παραολυμπιονίκη. Αφού του είπε την άποψή του, σχετικά με το πού θα πρέπει να στηρίξει η πολιτεία τους Παραολυμπιονίκες, έριξε την προτροπή κατευθείαν: “Κύριε πρωθυπουργέ, πρέπει να δώσετε λύση στο πρόβλημα του Άρη”!

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε επί λέξη: “Θέλω το Σάββατο να είσαι δίπλα μου στην Θεσσαλονίκη, όταν θα ακούεσετε καλά πράγματα για τον Άρη”.

Είναι γεγονός ότι διαφαίνεται η πολιτική βούληση για την αποκαταστάση της αδικίας σε βάρος του Άρη, αλλά και η προώθηση του σχεδίου για το γήπεδο των κιτρινόμαυρων, όπως εκφράστηκε και μετά την συνάντηση Γεραπετρίτη-Καρυπίδη.

“Κυριακή κοντή γιορτή”. Η ΔΕΘ πλησιάζει, ο πρωθυπουργός θα είναι στην Θεσσαλονίκη, όλοι περιμένουν τα λόγια να γίνουν πράξεις!

To Top