Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα

Η κόντρα της Αγγλίας εκτός έδρας με την Πολωνία ξεχωρίζει βαθμολογικά από τις σημερινές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η Αγγλία δοκιμάζεται στην Πολωνία στο σημαντικότερο βαθμολογικά παιχνίδι του σημερινού προγράμματος των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Οι Άγγλοι, οι οποίοι τρέχουν ένα σερί νικών ταξιδεύουν στη Βαρσοβία για να παίξουν με τους Πολωνούς με πρόθεση ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ έχουν πέντε βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους Πολωνούς και εάν καταφέρουν να φύγουν με το… κεφάλι ψηλά από το σημερινό ματς τότε θα έχουν ουσιαστικά «καθαρίσει» την πρωτιά στον 9ο όμιλο.

Στα άλλα ματς η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία υποδέχεται την Λιθουανία η οποία είναι στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου και με νίκη παραμένει στην κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα από το άλλο ματς του γκρουπ, της Ελβετίας με την Β. Ιρλανδία για να γνωρίζει και την διαφορά που θα έχει από τους Ελβετούς, και πως αυτή θα τροποποιηθεί από τους τέσσερις βαθμούς που είναι τώρα.

Στον 5ο όμιλο το Βέλγιο κοντράρεται εκτός έδρας με τη Λευκορωσία και αναζητά νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά τους έξι βαθμούς που της δίνει μια μεγάλη ασφάλεια για την πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:

2ος όμιλος
Ελλάδα – Σουηδία (21:45)

Κόσοβο – Ισπανία (21:45)

3ος όμιλος
Ιταλία – Λιθουανία (21:45)
Β. Ιρλανδία – Ελβετία (21:45)

5ος όμιλος
Λευκορωσία – Βέλγιο (21:45)
Ουαλία – Εσθονία (21:45)

9ος όμιλος
Αλβανία – Σαν Μαρίνο (21:45)
Ουγγαρία – Ανδόρα (21:45)
Πολωνία – Αγγλία (21:45)

10ος όμιλος
Αρμενία – Λιχτεντστάιν (19:00)
Ισλανδία – Γερμανία (21:45)
Σκόπια – Ρουμανία (21:45)

To Top