Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Λεβαντόφσκι

Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό τον κάνει να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με την Bild όμως, ο Λεβαντόφσκι μετέβη στο Μόναχο χωρίς την οικογένειά του μετά το τέλος των διακοπών του για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο, ο Πολωνός επιθετικός έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να φύγει και έτσι προτίμησε να μην πάρει μαζί του στη Γερμανία τη σύζυγο και τις κόρες του.

«Αρκετά απειλητικά μηνύματα έχουν κυκλοφορήσει εναντίον του. Τα πολλά ψέματα που έχουν ειπωθεί γι’ αυτόν οδήγησαν σε ενοχλητικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικογένειά του», είπε συγκεκριμένα στην Bild ο έμπιστος φίλος του Λεβαντόφσκι Τόμεκ Ζάβιζλακ, ο οποίος άφησε μάλιστα και υπαινιγμούς για τη στάση της Μπάγερν:

«Το ότι οι σύλλογοι παίζουν με τα συναισθήματα των οπαδών είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά στις μέρες μας πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην ξεπερνάς τα όρια. Είναι αλήθεια ότι κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα, αλλά και καμία ομάδα δεν είναι μεγαλύτερη από ένα άτομο»

To Top