«Δέχομαι πυρά, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, με αφορμή τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό,  στο Αλεξάνδρειο, μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της πρωταθλήματος, είπε: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Στα τελευταία τρία παιχνίδια περιμέναμε να έχουμε κάποιους πόντους περισσότερους για να είμαστε πιο άνετοι. Με τόσες ομάδες στο ίδιο επίπεδο, χρειάζεται να κάνεις δύο καλά παιχνίδια, να πάρεις νίκες προκειμένου  από εκεί που είσαι για τα πλέι άουτ, να διεκδικείς μία θέση στην πεντάδα. Υπάρχουν ισάξιες ομάδες, υπάρχουν πολλά σετ με την ελάχιστη διαφορά πόντων, οπότε πολλά κρίνονται στη φάση».

Σχετικά με τα προβλήματα  που απασχολούν την ομάδα και την αλλαγή κλίματος με τις νέες μεταγραφικές προσθήκες, δήλωσε: «Η ομάδα  μας είναι και ένα σεμινάριο προβλημάτων, με τραυματισμούς που επηρεάζουν πολύ το αγωνιστικό. Ο λόγος που προσπαθώ να είμαι λακωνικός και να μην δίνω πολλές συνεντεύξεις  είναι γιατί προτιμώ να κάνω υπομονή παρά το γεγονός ότι δέχομαι αρκετά πυρά. Η ομάδα αποδυναμώθηκε αρκετά, έχασε  βασικούς παίκτες της και με την έλευση των νέων παιδιών ουσιαστικά είμαστε μία νέα ομάδα».

Αναφορικά με  την πορεία των προπονήσεων και  την νοοτροπία τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας, σημείωσε: «Προπονούμαστε αρκετά σκληρά και πλέον είμαστε καλύτεροι από πριν. Είμαι ευχαριστημένος  από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες μου τις τελευταίες εβδομάδες. Μας πλήγωσε η ήττα από τη Λαμία, γιατί περιμέναμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Πάντα απλώς βλέπω τον επόμενο αγώνα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κοιτώ κάτω και αυτό με στόχο την κατάκτηση του επόμενου πόντου και εν συνεχεία την επόμενη προπόνηση. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που μπορούν να δώσουν την κάθε στιγμή. Ο Άρης δεν χρειάζεται υποσχέσεις, όλοι μας, ομάδα διοίκηση κόσμος πρέπει να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη  καλώντας τους φίλους της ομάδας  να δώσουν το «παρών» στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Αν κάποιος αγαπάει την ομάδα, την αγαπάει είτε αυτή πηγαίνει καλά, είτε όχι. Αυτό που σίγουρα ζητάει ο κόσμος είναι να βλέπει αγωνιστικότητα. Νομίζω ότι αν σε κάποιο παιχνίδι πρόδωσε τον κόσμο η ομάδα, ήταν στο παιχνίδι με την Σύρο, όπου δεν υπήρχε αγωνιστικότητα. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό  με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας».

To Top