ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄Εθνική η Νίκη Βόλου, ακολουθεί ο ΟΦΗ

Η σημερινή μέρα είναι και η τελευταία, κατά την οποία οι ομάδες που θέλουν από τη νέα χρονιά να αγωνιστούν στη Γ΄Εθνική θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς η συγκεκριμένη ημερομηνία να είναι απόλυτα δεσμευτική.

Τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν σε περίπτωση που κάποια ομάδα το επιθυμήσει στη συνέχεια, όπως χαρακτηριστικά έγινε πέρσι με το Άρη, που κατέθεσε αίτημα συμμετοχής, πολύ πιο μετά από την προκαθορισμένη προθεσμία.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη σε πρώτη φάση είναι να προκύψουν από σήμερα κι επίσημα τα πρώτα κενά στη Φούτμπολ Λιγκ, τα οποία βάση ΚΑΠ αναπληρώνονται από τις ομάδες της αμέσως επόμενης κατηγορίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση τους δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής, μεταξύ των οποίων είναι και ο Άρης.

Ήδη από χθες το πρώτο κενό είναι γεγονός, καθώς η Νίκη Βόλου απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς τη Γ΄Εθνική, δηλώνοντας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σήμερα με τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει πάρει ξεκάθαρη απόφαση, υποβιβασμού του στη Γ΄Εθνική και απομένει να το επισημοποιήσει.

Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επικύρωσης των βαθμολογιών σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, ώστε να αποφασίσει η ΕΠΟ, ανάλογα με τα κενά που θα υπάρξουν και τις ενδιαφερόμενες ομάδες, ο τρόπος με τον οποία θα καλυφθούν (μπαράζ ή μη).

 

To Top