ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διαπραγματεύσεις επί όρων συμβολαίου πλέον ανάμεσα σε Άρη και Γουάιτ!

Ο Άρης προσπαθεί να βάλει στην τελική ευθεία την υπόθεση του Οκάρο Γουάιτ και να τον αποκτήσει ενισχύοντας την φροντ λάιν με έναν πολύ ποιοτικό και φιλόδοξο παίκτη. Χθες οι κίτρινοι έστειλαν το συμβόλαιο στην πλευρά του παίκτη και πλέον οι διαπραγματεύσεις γίνονται επί συγκεκριμένων όρων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν η Ελλάδα βρισκόταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση η ιστορία θα είχε ήδη τελειώσει και ο Γουάιτ θα ήταν παίκτης του Άρη. Υπάρχουν όμως – δικαιολογημένες έως ένα σημείο – επιφυλάξεις του 23χρονου Αμερικανού για τις συνθήκες στην χώρα. Οι κίτρινοι προσπαθούν να εξηγήσουν πως έχει η κατάσταση στον Άρη και πως τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται εν τη γεννέσει τους λόγω της παρουσίας του Νίκου Λάσκαρη.

Από τη στιγμή που έγινε η οικονομική πρόταση και πλέον οι δύο πλευρές ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις επί συμβολαίου και συγκεκριμένων όρων, είναι άλλο ένα γεγονός που πιστοποιεί πως και ο Γουάιτ έχει πλέον στο μυαλό του πολύ δυνατά την επιλογή του Άρη.

Δεν είναι πάντως μια υπόθεση που αναμένεται να κλείσει σήμερα ή αύριο, αλλά οι κίτρινοι έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι πως θα κλείσει θετικά και ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του στο προτεινόμενο συμβόλαιο.

To Top