Δήλωση Παπαδόπουλου στο PRESSARIS που κάνει αίσθηση: «Εμείς πρέπει να δώσουμε βοήθεια στον κόσμο»!

Με συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις και πολλή σκέψη αντιμετωπίζει ο Άρης τον Απόλλωνα Σμύρνης, πρώτο εντός έδρας αντίπαλο για τη νέα χρονιά. Το αρνητικό ρεκόρ (χωρίς εντός έδρας νίκη) που δημιούργησε η ομάδα μέσα στη χρονιά που τελείωσε, αποτελεί το κύριο αίτιο  της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται. Οι λόγοι είναι πολλοί, η ανάγκη να ξεπεραστούν τα προβλήματα μέσα στο «σπίτι του», μία.

«Εμείς οφείλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο» δήλωσε με νόημα ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο PRESSARIS, μια ατάκα που κάνει αίσθηση! «Ο κόσμος είναι ανέκαθεν στο πλευρό της ομάδας, όμως εισπράττει τους τελευταίους μήνες μόνο πίκρα. Θα σεβαστούμε κάθε αντίπαλο. Είτε έχουμε απέναντί μας τον πρωταθλητή, είτε τον ουραγό. θα ζητήσουμε να πάρουμε από κάθε παιχνίδι το καλύτερο. Τώρα είναι ο Απόλλωνας, η νίκη αποτελεί επιτατική ανάγκη για την ομάδας μας» επεσήμανε ο Έλληνας προπονητής πριν από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Παπαδόπουλος ρίχνει το βάρος στην συγκρότηση της 11άδας, όπου αναζητούνται οι αντικαταστάτες των Τάτου, Κύργια. Υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα βάζουν ουσιαστικά όλοι, ακόμα κι όσοι έχουν αγωνιστεί ελάχιστα ή καθόλου το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να υπάρχει μια ισχυρή ενδεκάδα.

To Top