Ποδαρικό με δύσκολη αποστολή στα Τρίκαλα, αλλά πίστη για το τρίτο “διπλό”!

Στα Τρίκαλα στα δύο στενά, ο Άρης θα αναζητήσει σήμερα (18.00) την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Στον πρώτο αγώνα του το 2014 ο Άρης καλείται για να πετύχει τον στόχο του να δώσει τέλος σε ένα σερί τεσσάρων εντός έδρας νικών των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν κερδίσει κατά σειρά Ίκαρο, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πατρών και Πανελευσινιακό.

Είναι από τις πιο δύσκολες εξόδους του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, αν και φέτος δεν υπάρχει και κάποια εύκολη έδρα. Ο Άρης έχει περάσει από την Δράμα και την Πάτρα και θέλει σήμερα να συνεχίσει την καλή παράδοση που “χτίζει” στην περιφέρεια.

Ο Άρης σε αντίθεση με τα Τρίκαλα στηρίζει στην ελληνικότητά του, στο ταλέντο και τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών του και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Μέσα από την άμυνα θα επιδιώξει να σταματήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, που δίνουν κυρίως οι Γκρέιντζερ, Ματαλόν και Έβανς.

Ο Άρης είναι πιο ποιοτική ομάδα από τα Τρίκαλα, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά την απουσία του Νίκου Γκίκα, όμως και οι γηπεδούχοι δεν πάνε πίσω. Δεν είναι λίγο για μια νεοφώτιστη ομάδα, που φτιάχτηκε δύο βδομάδες πριν το πρωτάθλημα να έχει τέσσερις σερί νίκες μέσα στην έδρα της.

Οι κίτρινοι με υπηρεσιακό δίδυμο ξανά (Καμπερίδης – Μουρατίδης) θα παραταχθούν έχοντας τις ίδες αρχές που έχουν από το ξεκίνημα της χρονιάς από τον Βαγγέλη Αγγέλου, με έμφαση στην άμυνα, την ενέργεια και το γρήγορο μπάσκετ. Μόνο που σήμερα θα πρέπει να ελέγξουν πόσο γρήγορα θα παίξουν, γιατί απέναντί τους υπάρχει – επιθετικά τουλάχιστον – μια ομάδα με ίδια χαρακτηριστικά.

 

To Top