Η ατζέντα του Σούλη, ο Κουσίδης και οι επιλογές ουσίας

Λύσεις σε πολλά ταμπλό ψάχνει ο Σούλης Παπαδόπουλος με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Αφενός, οι κίτρινοι θέλουν να ενισχυθούν ουσιαστικά στην τρέχουσα περίοδο υλοποιώντας τους 5 στόχους που έθεσαν αρχικά (Βλάχος, Μπουγαΐδης, Γουναρίδης, Παπαστεριανός και Βλαχοδήμος).

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται μόνο οι δυο τελευταίοι για τους οποίους η διοίκηση κορυφώνει τις προσπάθειες της πίεσης που μπορεί να ασκήσει προκειμένου να αποκτηθούν.

Παράλληλα, στην ατζέντα του Έλληνα τεχνικού υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την Σούπερ λίγκα και Φούτμπολ Λιγκ  οι οποίοι κρίνονται επαρκής για τις ανάγκες του Άρη, όμως δένονται για την ώρα με συμβόλαιο.

Ξεχωριστή η περίπτωση του Νίκου Κουσίδη, ο οποίος μετά την ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί έναν από τους στόχους των κίτρινων για την αριστερή πλευρά του κέντρου.

Αυτόματα, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να περιμένει έως και τι τελευταίες μέρες των μεταγραφών, πιέζοντας όσο του δίνεται η δυνατότητα και πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Με άλλα λόγια θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια προκειμένου η ομάδα να θωρακιστεί με βάση τα δεδομένα και τις αναλογίες που επικρατούν.

 

To Top