Προσφυγή Έλσνερ! Ζητάει 200.000 ευρώ από τον Άρη!

Αρνητική τροπή πήρε για τον Άρη η υπόθεση του Ροκ Έλσνερ. Ο Σλοβένος ενώ αρχικά διεμήνυσε τόσο στην προηγούμενη διοίκηση, όσο και στην νέα, ότι θα ζητήσει μόνο τα δεδουλευμένα του, τελικά κατέθεσε προσφυγή ζητώντας όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου του που αγγίζει συνολικά τα 200.000 ευρώ!

Η γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε στον Άρη και το γεγονός ότι δεν είχε τακτοποιηθεί το οικονομικό κομμάτι με ευθύνη της διοίκησης Ηλιάδη, είχαν οδηγήσει τον Έλσνερ στην απόφαση να ενεργοποιήσει έναν όρο του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον έμενε απλήρωτος για συγκεκριμένο διάστημα θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος!

Πριν αποχωρήσει, μέσω του εκπροσώπου είχε διαμηνύσει ότι εφόσον πάρει 20.000 ευρώ δεν θα έκανε προσφυγή κάτι στο οποίο συμφώνησε προφορικά η προηγούμενη διοίκηση. Μετά την αλλαγή διοίκησης έγιναν νέες διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα μια νέα προφορική συμφωνία, με την καταβολή τελικά 50.000 ευρώ, χωρίς άλλες απαιτήσεις (10.000 ευρώ προκαταβολή + 40.000 ευρώ εκχωρήσεις τηλεοπτικών).

Τελικά οι μέρες πέρασαν, χρήματα δεν καταβλήθηκαν και ενώ ο Άρης θα μπορούσε να είχε κλείσει μια (από τις πολλές) οικονομική πληγή, ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει προσφυγή για όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου που αγγίζει τα 200.000 ευρώ.

To Top