Δήλωση στήριξης σε Γρηγορίου από τον Κούγια

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, πήρε θέση με προσωπική γραπτή δήλωσή του σήμερα (7/1) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικά με το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ξεκαθάρισε ότι τις αποφάσεις εκεί τις παίρνει ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Κούγια αναφέρει:

“Για να αποφύγουμε παρερμηνείες από διάφορους μυαλοπώληδες, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα, θέλω να κάνω μια λιτή δήλωση:

Το διοικητικό μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο και εξαρτάται μόνο από τις δικές μου επιλογές και οικονομικές δυνατότητες.

Το αγωνιστικό όμως μέλλον (επιλογές ποδοσφαιριστών – αποχωρήσεις – μεταγραφές – προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών) εξαρτάται αποκλειστικά από τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του.

Τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του τους στηρίζω ανεπιφύλακτα και με κάθε τρόπο (μεταγραφές – σωστή προετοιμασία – υποδομή προπονήσεων) και όλοι πρέπει να αντιληφθούν, εάν δεν τον έχουν αντιληφθεί ήδη ότι από τις 8/8/2019 η ΑΕΛ άλλαξε εντελώς τρόπο λειτουργίας και επίπεδο”.

To Top