ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δήλωση Τολιόπουλου για το θέμα Πρίντεζη

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε θέση σχετικά με το ηχητικό απόσπασμα του Γιώργου Πρίντεζη που διέρρευσε χθες και το οποίο αναφέρεται σε οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Το δημοσίευμα εμπλέκει το όνομα του 22χρονου γκαρντ του Άρη αναφέροντας: «Από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στρέφουν τα πυρά τους για τη διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου στον Τολιόπουλο».

Ο παίκτης του Άρη ξεκαθάρισε τη θέση του, δηλώνοντας σχετικά: «Σε απάντηση χθεσινού (10/02) συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό».

Διαβάστε όσα ακούγονται στο ηχητικό απόσπασμα:

«Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι. Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρι δεν μπορώ να συνεχίσω.

Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες…».

To Top