ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου: “Δολοφονία εν ψυχρώ, στη δικαιοσύνη, όσοι διέπραξαν το ειδεχθές έγκλημα”!

Για την εν ψυχρώ δολοφονία του Άλκη τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου (ο 2ος μεγαλύτερος δήμος στη Β. Ελλάδα με έντονο το στοιχείο του Άρη στον πληθυσμό του), ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Μιλάει για μαύρη μέρα, για εν ψυχρώ δολοφονία, για υποχρέωση της αστυνομίας να βρει τους δράστες.

Αναλυτικά η δήλωση: «Σήμερα ξημέρωσε μια μαύρη ημέρα για τη Θεσσαλονίκη. Ένα παιδί 19 ετών δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από δράστες που κινήθηκαν με οπαδικά κίνητρα, συγκλονίζοντας όλη την χώρα.

Καταδικάζω με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την οπαδική βία, τις συμπλοκές, κάθε μορφή βίας. Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να οδηγήσει στη δικαιοσύνη όσους διέπραξαν αυτό το ειδεχθές έγκλημα, αλλά και όσους το υποκινούν. Δικαίωμα ζωής και θανάτου δεν έχει κανείς σε μια ευνομούμενη κοινωνία και είναι ευθύνη της Πολιτείας και όλων μας να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τους πολίτες και τη Δημοκρατία.

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και δεν μπορεί να συνδέεται με κανέναν τρόπο με περιστατικά βίας και μισαλλοδοξίας. Οφείλουμε να θεσπίσουμε μια ασπίδα και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το δηλητήριο που κάποιοι προσπαθούν να τα ποτίσουν και το αντίδοτο γι’ αυτό είναι η παιδεία. Όντας συντετριμμένος, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του θύματος».

To Top