ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: Κρίσιμη και καθοριστική η αγόρευση της εισαγγελέως στις 2 Ιουνίου

Με την απολογία του 12ου και τελευταίου κατηγορούμενου ολοκληρώθηκε χθες, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη για το πολύκροτο οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή του Άλκη Καμπανού, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Η “αυλαία” των απολογιών των κατηγορούμενων οπαδών του ΠΑΟΚ, έπεσε με τον 23χρονο οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που είχε συλληφθεί χρονικά τελευταίος, 14 μέρες μετά το φονικό περιστατικό, όταν παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν κατέβηκε καθόλου από το αυτοκίνητό του, παραμένοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του επίδικου περιστατικού στη θέση του οδηγού.

Όπως είναι γνωστό η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 2 Ιουνίου με την εισαγγελική πρόταση. Πρόκειται για μια κρίσιμη και καθοριστική αγόρευση, τη στιγμή που όπως φάνηκε από τις 31 συνεδριάσεις της δίκης, προκύπτουν πολλά στοιχεία που καταγράφουν όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ, καθώς και τους αυτουργούς της δολοφονίας.

Μέχρι στιγμής, ο μόνος που έχει παραδεχθεί ότι χτύπησε τον Άλκη είναι ο 2ος κατηγορούμενος.

To Top