ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και η ΑΕΚ στο “παιχνίδι”, σε αναμονή για το ραντεβού Καστρίτη με τον Άρη

Στον Άρη βρίσκονται σε αναμονή για το ραντεβού με τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος είναι ο βασικός στόχος της διοίκησης και για τη νέα σεζόν.

Όπως έχουμε επισημάνει δεν θα είναι τόσο εύκολο το θέμα της παραμονής. Από τη μια είναι κάποιες από τις προϋποθέσεις που μπαίνουν στο τραπέζι, ενώ από την άλλη στο “παχνίδι” είναι και άλλες ομάδες. Ο Καστρίτης δέχεται ασφυκτικό μαρκάρισμα από τον Προμηθέα, ενώ μετά το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Ηλία Καντζούρη, η ομάδα της Αθήνας, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αθήνα, έχει στο στόχαστρό της, τον Έλληνα τεχνικό.

Σε ότι αφορά τον Άρη η συμμετοχή στην Ευρώπη, η σωστή λειτουργία όλου του τμήματος και η αύξηση του μπάτζετ είναι βασικά στοιχεία για την απόφαση παραμονής. Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, που λείπει στο εξωτερικό, θέλει να κάνει το ταχύτερο δυνατό ραντεβού με τον Έλληνα τεχνικό και μάλιστα ενημέρωσε τηλεφωνικά τον μάνατζερ του Καστρίτη για το τι μπορεί να προσφέρει ο Άρης.

Δεν αποκλείεται στις μέρες που ακολουθούν να γίνει η συνάντηση των δύο πλευρών και να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

To Top