Δίκη, Μαρούπα, Κυριακή… κοντή γιορτή!

Η ΠΑΕ Άρης καλείται είτε έμμεσα, είτε άμεσα να ξεπεράσει τα όσα προέκυψαν το τελευταίο 24ωρο σχετικά με τον Δημήτρη Ηλιάδη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο αυτός της αλήθειας. Ιδού η Ρόδος για τη διοίκηση του Άρη. Όχι υπεκφυγές, αλλά αλήθειες.

Η Κοινωνία Μελών Άρη συνεδρίασε χθες σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο στα χέρια της, δήλωσε την αναμονή της στη φάση της ετοιμότητας, μέχρι να αποδειχθεί εάν υπάρχει “καπνός” και φυσικά εάν υπάρχει “φωτιά”.

Την ίδια ώρα στην Αλκμήνης, προβάλλουν τις διαβεβαιώσεις των νομικών της Σούπερ λίγκας, σύμφωνα με τις οποίες βάσει των εγγράφων που υπάρχουν σε επίσημο επίπεδο, ο Άρης δεν έχει, ούτε θα έχει πρόβλημα. “Κυριακή κοντή γιορτή”…

Και μια που αναφερόμαστε σε… “Κυριακή και κοντή γιορτή”. Το email box των φίλων αναγνωστών μας, γέμισε με υπενθυμίσεις του τύπου ότι το θέμα για τον Άρη προέκυψε από τηλεοπτική “δίκη” (της οποίας τα οικονομικά και διοικητικά συμφέροντα έχει πρόεδρος ομάδας της Αθήνας) στην οποία όλως “τυχαίως” (;) καλεσμένοι είναι (με συχνότητα αξιοθαύμαστη σε σημείο… παρεξήγησης) η κα Ειρήνη Μαρούπα (με άμεση σχέση με την ΕΕΑ, βάσει του βιογραφικού της) και ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, τη στιγμή που εκκρεμεί το πόρισμα για την κίτρινη ΠΑΕ, με “σκιές” που φτάνουν κατά δήλωση όλων των παραγόντων τα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, το PRESSARIS, δεν μπορεί να υιοθετήσει όποιους συνειρμούς ή συνάφειες  καταθέτουν με ραγδαίο ρυθμό οι  αναγνώστες μας, μια και πολύ απλά περιμένει το αυτονόητο: να μιλήσει η πραγματική δικαιοσύνη και τα επίσημα στοιχεία. Αυτή που προκύπτει από τους πραγματικούς θεσμούς και τα πραγματικά δικαστήρια! Και τότε θα αποδοθούν, είτε πρόεδρος του Άρη είναι, είτε… τηλεδικαστής, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

To Top