Ενοχλημένος ο Ηλιάδης, πήρε τις διαβεβαιώσεις της λίγκας, ζήτησε και περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις από την ΕΕΑ

Διευκρινίσεις από την ΕΕΑ, έχοντας παράλληλα την (προφορική) διαβεβαίωση των νομικών της Σούπερ λίγκα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ζήτησε χθες η ΠΑΕ Άρης όσον αφορά θέμα που δημιουργήθηκε με την παρουσία του Δημήτρη Ηλιάδη στη διοίκηση.

Η «σπίθα» άναψε από αμφιλεγόμενα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα οποία ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να έχει στο ποινικό του μητρώο αποφάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον φάκελο της ομάδας και στο θέμα της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας.

Με ανακοίνωσή της η κίτρινη ΠΑΕ τόνισε, ότι ζήτησε διευκρινίσεις για το θέμα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ το ζήτημα εξετάζει και η νομική υπηρεσία των κιτρίνων.

Για το θέμα αυτό συνεδρίασε εκτάκτως χθες το δ.σ. της ΚΜΑ, αλλά όπως τόνιζαν τα μέλη του συμβουλίου από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο ή κάτι χειροπιαστό στην προκειμένη περίπτωση, βρίσκονται απλά στη φάση της αναμονής, αλλά και της ετοιμότητας (με γνώμονα να προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου), μέχρι τις 7 Αυγούστου, όταν και (ενδεχομένως) θα συνεδριάσει η ΕΕΑ για το θέμα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Ηλιάδης είχε συνάντηση χθες με τη νομική υπηρεσία της Σούπερ λίγκας, (με αφορμή την παρουσία του στο δ.σ. και στη γ.σ. ) όπου έλαβε διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να παραμείνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεσή τους.

Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ έδειξε φανερά ενοχλημένος από το… τάιμινγκ που προέκυψε το ζήτημα, ειδικά σε μια στιγμή που ο ίδιος είχε λάβει όλες τις νομικές διαβεβαιώσεις κι εγγυήσεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παρουσία του στο δ.σ. της ομάδας. «Μιλάω με τους νομικούς για να δούμε περί τίνος πρόκειται,. Σίγουρα νιώθω έκπληξη για το θέμα. Nομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα» τόνισε χθες στο “PRESSARIS” από την Αθήνα.

To Top