ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίλημμα για τον Ένινγκ το rotation στην Τρίπολη ενόψει ρεβάνς…

Επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη το μεσημέρι της Κυριακής στην Τρίπολη, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν μόνο την σημερινή μέρα για να πάρουν κάποιες… ανάσες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη και δεν αποκλείεται εκεί να κάνει την τελευταία της προπόνηση.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει καθόλου χρόνο για να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ πρέπει να αποφασίσει κι αν θα προχωρήσει σε rotation κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ή όχι.

Χθες, ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου για το αν η αρχική ενδεκάδα την Κυριακή θα έχει αλλαγές, με τον ίδιο να τονίζει: “Θέλουμε τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι μια άλλη ιστορία”.

Κάποιοι εκ των βασικών της ομάδας έδειξαν πως ίσως να χρειάζονται ξεκούραση καθώς και συνεχόμενα ματς παίζουν και φυσικά τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πιο δύσκολα από αυτό της Κυριακής.

Έπειτα από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ακολουθεί ο επαναληπτικός της Πέμπτης με τον Ατρόμητο και ματς την Κυριακή με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αλλωστε, ο αγώνας στο Περιστέρι είναι υψίστης σημασίας για τον φετινό Άρη που θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για να πετύχει τον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

 

To Top