ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεύτερο φετινό ματς που δεν… τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένη εικόνα να μένει ο Άρης μακριά από το γκολ παίζοντας εντός έδρας, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ήταν το δεύτερο φετινό, σε όλες τις διοργανώσεις που ο Άρης δεν τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα.

Είχε προηγηθεί μόνο ο ευρωπαϊκός αγώνας με την ΑΕ Λεμεσού, στα τέλη Ιουλίου, όπου ο Άρης έμεινε στο 0-0 έχοντας σωρεία χαμένων κλασσικών ευκαιριών.

Έκτοτε σκόραραν σε όλα τα ματς εντός έδρας, ο αγώνας κόντρα στην Μόλντε, τα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και αυτό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Επί της ουσίας, ο Άρης έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα την φετινή σεζόν στο “σπίτι” του, στα 13 από τα 15 ματς.

Με εξαίρεση στα ευρωπαϊκά ματς, τελευταία φορά που ο Άρης δεν σκόραρε σε εγχώρια διοργάνωση, ήταν και πάλι με τον Ατρόμητο, στις 14 Απριλίου στην εντός έδρας ήττα του με 2-0 για το Πρωτάθλημα.

Τα περισσότερα γκολ που έχουν πετύχει οι “κιτρινόμαυροι” από εκείνη την ήττα εντός έδρας, ήταν κόντρα σε Ξάνθη (7-2), Παναθηναϊκό (4-0), Βόλο (4-0) και ΠΑΟΚ (4-2).

 

To Top