ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίνει αγώνα δρόμου ο “Φέτφα”, οι τέσσερις επιλογές του Ένινγκ

“Ξεχειλίζει” από εναλλακτικές επιλογές το ρόστερ του Άρη για τις θέσεις γύρω από τον επιθετικό περιοχής…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αύξησε χθες τις πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, καθώς έβγαλε ένα μέρος της χθεσινής προπόνησης δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ωστόσο, η συμμετοχή του κόντρα στον Παναιτωλικό, ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” αναγκάζοντας τον Μίχαελ Ένινγκ να εξετάζει όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές. Οι οποίες είναι αρκετές…

Τη θέση του 28χρονου εξτρέμ, εφόσον δεν προλάβει να είναι έτοιμος, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα, αναμένεται να πάρει ο Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αφήνοντας ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ, ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες.

Βέβαια, για να έχουν θέση στο αρχικό σχήμα οι δύο τελευταίοι, που συνήθως αγωνίζονται πίσω από τον φορ, θα πρέπει να μετακινηθεί στα άκρα ο Μπρούνο Γκάμα, που παίζει συνήθως πίσω από τον Ιντέγε.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Έμαν, στην άμυνα η τετράδα των Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, στα αμυντικά χαφ οι Σάσα και Ματίγια, στη μεσοεπιθετική γραμμή οι Γκάμα, Φετφατζίδης/Λάρσον, Ντιγκινί και στην κορυφή ο Ιντέγε.

Ο Γερμανός τεχνικός εμπιστεύεται την ενδεκάδα που στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη στην Ξάνθη, την προηγούμενη Κυριακή.

To Top