Δίνει Κειτά και 20 εκατ. στη Ντόρτμουντ για Μπέλιγχαμ η Λίβερπουλ!

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι η Λίβερπουλ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ναμπί Κειτά, προκειμένου η Μπορούσια Ντόρτμουντ να της παραχωρήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Δεν το βάζει κάτω η Λίβερπουλ, παρά την αρνητική διάθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να παραχωρήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, όπως αναφέρει σήμερα η «Bild».

Με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας να τονίζει ότι οι «κόκκινοι» επιμένουν, κατόπιν σχετικής οδηγίας του Γίργκεν Κλοπ, για την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς μέσου και να ρίχνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χρήματα αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ προσφέρει τόσο 20 εκατομμύρια ευρώ όσο και τον Ναμπί Κεϊτά για να πείσει εν τέλει τους Βεστφαλούς να πουν το «ναι» για τον Μπέλιγχαμ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 19χρονος κεντρικός χαφ έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να θεωρείται φαβορί.

Πάντως, πρόθεση της Μπορούσια, όπως αυτή εκφράστηκε μέσω του αθλητικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, είναι να παραμείνει ο Μπέλιγχαμ για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

To Top