Δίνει πάνω από 150 εκατ. ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρει η “AS” στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (23/12), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 153.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε πέρυσι το καλοκαίρι περισσότερα από 90.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ. Ο Ουαλός μπορεί να μην έκανε τους… παπάδες που όλοι θαύμαζαν στα “σπιρούνια”, καθώς είχε και προβλήματα τραυματισμών, εντούτοις βοήθησε την ομάδα του να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ φαίνεται πως τον θέλει για τα καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως αναφέρει η “AS” που επικαλείται και αγγλικές πηγές, οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι διατεθειμένοι να… απλώσουν μέχρι και 153.000.000 ευρώ στη “Βασίλισσα” προκειμένου να φέρουν στο “Θέατρο των Ονείρων” τον διεθνή αριστερό εξτρέμ.

Βέβαια, αυτό δεν φαίνεται να φτάνει για να πειστεί η Ρεάλ και ο παίκτης, διότι είναι ικανοποιημένος στην Ισπανία, μαθαίνει την γλώσσα, εξοικειώνεται πλήρως με το κλίμα και μπορεί να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες, ενώ και η ομάδα του δεν φέρεται να θέλει να τον παραχωρήσει, μιας και έκανε μια τεράστια επένδυση που θέλει να της βγει. Άλλωστε, έχει περάσει μόλις ένας χρόνος.

Ο Ολλανδός προπονητής της Γιουνάιτεντ ψάχνει για δυο σέντερ μπακ και έναν μέσο που να κάνουν την διαφορά, με τον Μπέιλ να είναι ο εκλεκτός. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως μπορεί να υπάρξει deal και θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα η Μάντσεστερ, πέρα από το να προσφέρει τα εκατομμύριά της, αν θέλει να φέρει πίσω στο “Νησί” τον Ουαλό.

πηγή: sport24.gr

To Top