Καμία απόφαση εν θερμώ από τον Ερασιτέχνη

“Δεν θα υπάρξει καμία απόφαση εν θερμώ για τον σύλλογο”. Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από τον Ερασιτέχνη Άρη, μετά τις σημερινές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως είναι γνωστό, έγινε σήμερα η κατάθεση της έγγραφης πρότασης από τον Γιώργο Γιακουμίδη, ο οποίος ανέλαβε να εκπροσωπήσει τον Άλεξ Κάλας, καταθέτοντας τη σχετική εξουσιοδότηση. Σχεδόν ταυτόχρονα υπήρξε η ανακοίνωση του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της αποχώρησης, καταγγέλλοντας “χτυπήματα” σε βάρος του.

Η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Ερασιτέχνη, ο οποίος και θα αξιολογήσει τόσο τα δεδομένα της υπόθεσης Λούις Όλιβερ, όσο και εκείνα του Άλεξ Κάλας.

Ήδη μετά το τέλος της συνάντησης ξεκίνησε διοικητικό συμβούλιο στον ΑΣ Άρης, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα και ενδεχομένως να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι άνθρωποι του Άρη τονίζουν ότι καμία απόφαση δεν θα παρθεί εν θερμώ, από τη στιγμή που απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία, ώστε να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα για τον ιστορικό σύλλογο.

To Top