Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Μπακατσέλος για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων

Συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας ο Βασίλης Μπακατσέλος μετά από μήνυση των εργαζομένων στην εφημερίδα«Αγγελιοφόρος», για τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.

Ο Βασίλης Μπακατσέλος ανέλαβε πριν από τρεις ημέρες καθήκοντα προέδρου της εταιρείας Εκδοτική Β. Ελλάδος μετά την παραίτηση του πατέρα του Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

Μετά από μήνυση των εργαζομένων η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή για τη σύλληψη του κ.Μπακατσέλου, καθώς η μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων είναι αυτόφωρο αδίκημα.

Ο κ.Μπακατσέλος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το blog agelioforum.wordpress.com, που διατηρούν οι εργαζόμενοι στον «Αγγελιοφόρο», αναζητείται προς σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, και ο εκδότης Αλέξανδρος Κ. Μπακατσέλος, ο οποίος θεωρείται πως επίσης φέρει ποινική ευθύνη για τη μη καταβολή του δώρου εορτών.

Οι διοικητικοί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» απεργούν από τις 08:00 της Τετάρτης 24 Δεκεμβρίου ως τις 08:00 της Πέμπτης 25 Δεκεμβρίου και από τις 08:00 της Παρασκευής 26 Δεκεμβρίου ως τις 08:00 της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου μετά και τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων ενώ ήδη παραμένουν πέντε μήνες απλήρωτοι.

Πηγή: voria.gr

To Top