ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίνει την ευκαιρία σε Χαΐροβιτς και δείχνει εμπιστοσύνη σε Ματέο

Ο Άρης πέρασε μια βδομάδα με το πιο γεμάτο ιατρικό δελτίο από την μέρα που ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος τα ηνία της ομάδας. Αύριο καλείται να κατεβάσει με βάση τα δεδομένα αυτά προβλήματα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και να βρει το αντίδοτο για τις “πτέρυγες” του.

Δυο ποδοσφαιριστές που ήταν οι βασικοί στα τελευταία δυο παιχνίδια, οι Γκάμα και Μαντσίνι θα ξεκαθαρίσει σήμερα εάν προλάβουν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αν και αυτό μοιάζει δύσκολο. Γλύτωσαν τις θλάσεις, όμως ο Μαντσίνι έχει πρόβλημα στον δικέφαλο και ο Μπρούνο Γκάμα στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Πρακτικά όμως, ο Άκης Μάντζιος δε συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες οι οποίοι έχουν χάσει το πρόγραμμα προπονήσεων και περιορίζονται σε αντίστοιχο ατομικό, οπότε από αυτή την άποψη θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπουν στο πλάνο του

Με αυτά τα δεδομένα στη μεσοεπιθετική γραμμή οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι μόλις δύο! Ματέο Γκαρσία και Ιζέτ Χαΐροβιτς, οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν ρόλο. Ο πρώτος να απολαύσει της εμπιστοσύνης μετά το γκολ και την καλή παρουσία στο Περιστέρι. Ο δεύτερος θα πάρει την ευκαιρία του, με την ελπίδα όλων να κάνει την διαφορά. Ο 31χρονος Βόσνιος έχει αγωνιστεί 9 λεπτά με τον ΟΦΗ, 29 με τον Ιωνικό, καθόλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ στα 26 λεπτά συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο παρουσίασε καλύτερη εικόνα.

Αύριο θα δοθεί λοιπόν ρόλος και στους δυο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και καλούνται να αρπάξουν την ευκαιρία από τα… μαλλιά.

To Top