ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι τρεις… παλιοί νέοι μιλούν στην κάμερα του PRESSARIS, δηλώνοντας έτοιμοι να αρπάξουν τις ευκαιρίες τους (video)

Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου και Κυριάκος Πετανίδης αποτελούν τους πιο… παλιούς στον Άρη και συνάμα τους νεότερους σε ηλικία!

Είναι οι μοναδικοί παίκτες που έμειναν στο ρόστερ της ομάδας από την περσινή σεζόν. Και οι τρεις μαζί μιλούν στην κάμερα του PRESSARIS για τη νέα σεζόν που ξεκινάει και τι περιμένει ο καθένας από τον εαυτό του.

«Είναι η τρίτη μου χρονιά στον Άρη , τα συναισθήματα για την ομάδα είναι γνωστά» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος πλέον είναι ο πιο… παλιός στην ομάδα αν και σε έναν μήνα θα κλείσει τα 20 του χρόνια. « Έχουμε δουλέψει και οι τρεις πολύ σκληρά αυτό το καλοκαίρι και είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε ότι μας δοθεί. Είναι στο χέρι του προπονητή να μου δώσει τις ευκαιρίες και φυσικά στο δικό μου να αποδείξω τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Πετανίδης σημείωσε πως «θέλω μέσα από την προπόνηση να δώσω το 100%, να βοηθήσω την ομάδα και αν μου δώσει ο κόουτς κάποια ευκαιρία θα την αρπάξω κατευθείαν. Θα δώσουμε ενέργεια, είμαστε μια καινούρια ομάδα, νέα παιδιά όλοι. Θα δώσουμε όλοι το 100% της ενέργειάς μας, είμαστε μια καλή ομάδα και θα το δείξουμε μέσα στο παρκέ» ενώ για τον συναγωνισμό στις θέσεις «4» και «5» επισήμανε: «Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο τα παιδιά. Είμαστε πέντε ψηλοί, έχουμε πολλή ενέργεια, καμία σχέση με την περσινή σεζόν και μέσα από την προπόνηση θέλουμε όλοι να βελτιωνόμαστε».

Στην αφοσίωση στην προπόνηση και την καθημερινή βελτίωση στάθηκε και ο Όμηρος Νετζήπογλου, ο οποίος εντυπωσίασε στο τελείωμα της περσινής σεζόν. «Οι στόχοι μου, όπως και κάθε χρονιά, είναι να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα με τους προπονητές μου. Κάθε φορά που θα μου δοθεί η ευκαιρία θέλω να μπαίνω και να δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου» είπε ο -σε δύο μήνες- 19χρονος γκαρντ και τόνισε για το πώς περιμένει να βιώσει το γεμάτο Παλέ: «Έχω πάρα πολύ αγωνία γιατί ο κόσμος του Άρη είναι κάτι μοναδικό. Περιμένω πως και πως την στιγμή που θα βγούμε από τα αποδυτήρια και θα ακούσουμε όλο αυτόν τον κόσμο που θα μας δώσει όλη την ενέργεια που θέλουμε και μόνο ο κόσμος του Άρη μπορεί να το κάνει αυτό».

Δείτε το βίντεο του PRESSARIS:

To Top