Δίνει χρόνο σε Σανιά, ετοιμάζει Φερνάντες…

Οι χαμηλές… πτήσεις του Σανιά συνεχίζονται και προβληματίζουν όσο ποτέ άλλοτε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που σαφέστατα θα περίμενε περισσότερα πράγματα από έναν παίκτη που έχει πιστέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς και έχει στηρίξει μέχρι τώρα.

Οι δύο τους ειχαν ένα τετ α τετ πριν την χθεσινή προπόνηση, με κύριο θέμα συζήτησης τις εμφανίσεις του Σενεγαλέζου μέσου, που αν και εξέφρασε την διάθεση του να προσφέρει περισσότερα, επικαλέστηκε κάποιες ενοχήσεις στη βουβωνική χώρα που δεν του επιτρέπουν να αγγίξει τα στάνταρ απόδοσης που επιθυμεί.

Στο μυαλό του 58χρονου τεχνικού, ωστόσο, φαίνεται πως έχει “ωριμάσει” η ιδέα να αφήσει στον πάγκο τον Σανιά και να εμπιστευτεί μία θέση στα χαφ στον Βάσκο Φερνάντες. Τουλάχιστον, αυτό έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, αλλά και στο παιχνίδι με την Θύελλα όταν και πέρασε ως αλλαγή τον Πορτογάλο στη θέση του Σανιά, προκειμένου να έχει μία πρώτη εικόνα για το πως μπορεί να ανταποκριθεί ο Φερνάντες στην άγνωστη γι αυτόν θέση του αμυντικού μέσου.

Το αν θα καταφέρει ο Σανιά να αποδείξει στις εναπομείναντες προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι με τον Έβρο, ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα είναι κάτι που θα το διαπιστώσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τις επόμενες μέρες, όμως το σίγουρο είναι πως θα του δώσει τον χρόνο και την ευκαιρία να το επιτύχει.

To Top