Επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ο Σφυρής, ξεκινά η ανάλυση οικονομικών και νομικών στοιχείων της ΚΑΕ

Εξελίξεις στο θέμα του επενδυτικού ενδιαφέροντος ενδέχεται να προκύψουν σήμερα με την έλευση στην Θεσσαλονίκη του Γιώργου Σφυρή, νομικού εκπροσώπου του επιχειρηματικού σχήματος, που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον.

Η άφιξη του Σφυρή θα συνδυαστεί με την παρουσία οικονομολόγου από την πλευρά των επιχειρηματιών. Αυτοί θα είναι που θα εξετάσουν τα νομικά και οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ. Είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαπραγμάτευσης από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον.

Στόχος των επιχειρηματιών, όπως λέγεται από το περιβάλλον τους, είναι να επισπευθούν οι διαδικασίες, να μην χρονοτριβήσει η υπόθεση και να υπάρξει άμεσα συμφωνία, ώστε να αναλάβουν άμεσα, ακόμα και υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς.

Βέβαια, από τα λόγια στην πράξη υπάρχει πάντα μια απόσταση που θα πρέπει να διανύσει κανείς και φυσικά είναι πάντα λογικό τέτοιες διαδικασίες να αντιμετωπίζονται με σχετική επιφυλακτικότητα, όχι όμως με καχυποψία και αρνητισμό.

Οι επόμενες 72 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την πορεία των εξελίξεων και των συζητήσεων, ενώ θα πρέπει να τονιστεί η αισιοδοξία που υπάρχει στη διοίκηση της ΚΑΕ για ευτυχές τέλος.

To Top