Δίνει 90.000.000 ευρώ η Μάντσεστερ Σίτι για τον Γκβάρντιολ

Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε να δαπανήσει 90 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Κροάτη διεθνή αμυντικό Γιόσκο Γκβάρντιολ από τη Λειψία, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν το BBC και το Sky News, ο 21χρονος αμυντικός, ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Γκβάρντιολ έχει παίξει 87 αγώνες με τον γερμανικό σύλλογο από τότε που εντάχθηκε το 2021 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήταν μέλος της ομάδας της Κροατίας που ήρθε τρίτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Η μεταγραφή αυτή θα κάνειτον Γκβάρντιολ δεύτερο πιο ακριβό αμυντικό στην ιστορία πίσω από τον Άγγλο διεθνή Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 101,5 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 93 εκατομμύρια ευρώ) από τη Λέστερ το 2019.

Ο Γκβάρντιόλ, τον οποίο διεκδικούσαν επίσης Τσέλσι και Τότεναμ, θα βρει στη Σίτι τον συμπατριώτη του Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος έφτασε το καλοκαίρι από τους «μπλε», και θα ενισχύσει περαιτέρω μια στιβαρή άμυνα που περιλαμβάνει ήδη τους Μλάνουλ Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Τζον Στόουνς και Εμερίκ Λαπόρτ.

To Top