Δίπλα στην Ιωάννα ο Νίκος Γκάλης για να φτιάξει ξανά τη ζωή της (video)

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου βρίσκονται πολλοί γνωστοί αθλητές, μεταξύ αυτών και ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, στην προσπάθειά της να φτιάξει ξανά τη ζωή της, μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020.

Οι αθλητές είναι οι Νίκος Γκάλης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Νίκος Παππάς, Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Όλοι θα προσφέρουν προσωπικά αντικείμενα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί έμπρακτα η Ιωάννα. Η δημοπρασία ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (15/11), μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com, η οποία αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα κρατήσει για δύο εβδομάδες.

Θα δημοπρατηθούν φανέλα του Γιάννη Μπουρούση από την Μπασκόνια και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, φανέλα του Νίκου Ζήση από την ΑΕΚ, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ, ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

To Top