«Δίψα για νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Άρης-ΠΑΟΚ στις 7.30μ.μ. σήμερα στο Αλεξάνδρειο για τα πλέι οφ και ο τιμ μάνατζερ Κώστας Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα και την προσπάθεια των παικτών.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Η ομάδα μας είναι καλά. Η ψυχολογία των παιδιών είναι καλά. Ακούστηκαν κάποια πράγματα αυτές τις μέρες για το τμήμα βόλεϊ αλλά δεν ισχύουν. Θέλουν να αποδείξουν πράγματα τα παιδιά».

Για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πει ότι οι ομάδες δεν απέχουν πολύ, όλα μπορούν να γίνουν αν και έχω ακούσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει λύσει τη συνεργασία του και με τους δύο ξένους. Εμείς βέβαια τον περιμένουμε να έρθει πλήρης».

Για τη φετινή χρόνια: «Ήταν πολλές οι προκλήσεις αυτής της χρονιάς. Ξεκινήσαμε με ένα αρκετά καλό μπάτζετ, είχαμε τα προβλήματά μας, το τόλμημα της ομάδας ήταν μεγάλο να αλλάξει έξι-εφτά παίκτες . ήταν θαύμα και μεγάλο κατόρθωμα του προπονητή να δέσει η ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι η χρονιά είναι πετυχημένη, με τόσα προβλήματα που είχαμε. Έχουμε έναν κορμό και θα δούμε τη θα γίνει του χρόνου. Αν ακούσετε στο χώρο του βόλεϊ τι λένε για το τόλμημα αυτό του Άρη, κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για τις βλέψεις της ομάδας: «Τα παιδιά θέλουν ακόμα και την τέταρτη θέση».

Για τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό: «Ζήτησα συγνώμη από τον κόσμο, όπως και τα παιδιά. Ήταν η μοναδική φορά που παίζαμε πλήρεις και θεωρώ ότι ήταν το πιο στραβό παιχνίδι που δώσαμε
φέτος. Μας στεναχώρησε πολύ και τη διοίκηση και τα παιδιά αλλά αυτά στον αθλητισμό υπάρχουν».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πάντα τους θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας. Το βόλεϊ είναι παιχνίδι ψυχολογίας και όσο περισσότερο κόσμο έχουμε δίπλα μας τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα».

To Top