Ο Τριτσώνης σφυρίζει με Αστέρα Τρίπολης

Ο Σταύρος Τριτσώνης της Ένωσης Αθηνών θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένας διαιτητής που έβαλε αρνητικά φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

  Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Χρυσούλα Κουρομπίλια (Καρδίτσας), τέταρτος ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) και παρατηρητής ο Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας).

Στον Άρη δεν έχουν ξεχάσει τα σοβαρότατα λάθη του Τριτσώνη σε βάρος της κιτρινόμαυρης ομάδας, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σ’ εκείνο το ματς, στους Ζωσιμάδες, ο ίδιος διαιτητής είχε… κλείσει τα μάτια στην ανατροπή του Νέτο από τον Κώτσιο, που ήταν πέναλτι και αποβολή, ενώ είχε χαρίσει την κόκκινη κάρτα και στον τερματοφύλακα Φεγκρούς, ο οποίος είχε βρει εκτός περιοχής την μπάλα με το χέρι.

Ο Τριτσώνης σφύριξε και το φετινό Πανιώνιος-Άρης, αλλά  Χωρίς σημαντικά λάθη έβγαλε το παιχνίδι, κάνοντας την… έκπληξη.είχε Ο Αθηναίος διαιτητής είχε «σφυρίξει» και στο αντίστοιχο περσινό ματς Πανιώνιου – Άρη, καταδικάζοντας τους κίτρινους σε ήττα (1-0), αφού δεν καταλόγισε οφσάιντ στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο είχε σημειώσει ο Μπόσκο Μπάλαμπαν.

To Top