Δίψα του κόσμου για έναν τίτλο

Η κατάκτηση ενός τίτλου αποτελεί το μεγάλο πόθο των φιλάθλων του Άρη στο ποδόσφαιρο, όπως έδειξε η πρώτη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το PRESSARIS. Σ’ αυτήν, συμμετείχαν συνολικά 409 φίλοι της ομάδας, δείγμα αρκετά αντιπροσωπευτικό, οι οποίοι απάντησαν στο ερώτημα «Τι θα πρέπει να πετύχει ο Άρης, ώστε να θεωρηθεί επιτυχημένη η φετινή χρονιά».

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών (ποσοστό 57%) δεν είχε ενδοιασμό να δηλώσει ότι επιθυμεί την κατάκτηση ενός τίτλου, για να κρίνει την σεζόν ως επιτυχημένη, βάζοντας τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά.

Ένα 17% των φιλάθλων παρουσιάστηκε πιο προσγειωμένο, ψηφίζοντας υπέρ της επιλογής «να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europa League», ενώ με 13% στην τρίτη θέση βρέθηκε η απάντηση «να βγει στα προκριματικά του Champions League».

Επιπλέον, το 10% των προτιμήσεων πήρε η επιλογή «να καθιερώσει νεαρούς παίκτες, δημιουργώντας ομάδα για το μέλλον», ενώ την πεντάδα έκλεισε με ποσοστό 3% η επιλογή «να τερματίσει ψηλότερα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες εκτός ΠΟΚ».

Από σήμερα, ξεκινά η δεύτερη δημοσκόπηση του PRESSARIS, έχοντας ως θέμα: «Με πόσες και ποιες ομάδες θα πρέπει να διεξαχθεί η Superleague, μετά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων;».

Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να καταθέτουν την ψήφο τους, στο κάτω δεξιά σημείο της αρχικής μας σελίδας, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των εξής πέντε πιθανών απαντήσεων:

-Με 16 ομάδες. Ας μην υποβιβαστούν Λάρισα και Πανσερραϊκός

-Με 16 ομάδες. Ας ανέβουν Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός

-Με 14 ομάδες. Δεν χρειάζονται άλλες

-Με ακόμα λιγότερες ομάδες. Να συνεχιστεί η έρευνα και να υποβιβαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι

-Να σταματήσει το πρωτάθλημα μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη σε βάθος. Διαφορετικά, ας μη γίνει καθόλου

To Top