Δίωξη του εισαγγελέα για το δολοφονικό τάκλιν Πασαλίδη

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και κατέθεσε έφεση ζητώντας μεγαλύτερη ποινή στον Πασαλίδη για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Πρόκειται για την υπόθεση που ο παίκτης του Αστέρα τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, όταν ο Ιντέγε για δυο.

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα παιχθεί το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την αποβολή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, για το μαρκάρισμα του στον Γκιγιέρμε, στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας με μία αγωνιστική αποκλεισμό και πρόστιμο 80 ευρώ, για “επικίνδυνο παίξιμο”, ποινή την οποία εξέτισε μάλιστα, στον αγώνα της Τετάρτης (19/12) με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός με καταγγελία του όμως, ζήτησε την επέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα προκειμένου ο παίκτης να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 200 ευρώ για “βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή”, καταγγελία που έγινε δεκτή από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο οποίος άσκησε έφεση.

Τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση λοιπόν, θα έχει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ενώ ο αμυντικός των Αρκάδων αν τιμωρηθεί, θα έχει να εκτίσει άλλες δύο αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε έφεση κατά της υπ΄αριθ.275/17.12.2019 αποφάσεως της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη».

To Top