Παναθηναϊκός: Μέσα ο Πούγγουρας ενόψει Άρη – Οι σκέψεις του Δώνη

Καθαρή η μαγνητική του Πούγγουρα που προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα ως δίδυμο με τον Νούνες, ελλείψει Σένκεφελντ. Προβάδισμα ο Ζαχίντ αντί του Περέα, σίγουρος ο Αποστολάκης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πούγγουρας την Πέμπτη ήταν θετικά καθώς διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα μικρό αιμάτωμα στους πλάγιους κοιλιακούς πάνω από τη λεκάνη και στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχε στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας.

Κατά συνέπεια θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ έχοντας ως παρτενέρ τον Ζοάο Νούνες, ελλείψει Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός είναι ως γνωστόν τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Πορτογάλος αμυντικός είχε καλή εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ και έχει το προβάδισμα έναντι του Κολοβέτσιου.

Προβάδισμα για να επιστρέψει στην 11άδα έχει και ο Γκίας Ζαχίντ αντί του Χουάν Περέα, καθώς ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό που του έκοψε τη φόρα, ενώ σίγουρος θεωρείται ο Κώστας Αποστολάκης για τη δεξιά πλευρά της άμυνας όπου θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ματίας Γιόχανσον.

To Top