Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Μπέο

Πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο για δυσφήμιση των ποδοσφαιρικών αρχών, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

 

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στη Λάρισα

O αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΛ για ανακοίνωσή της στην οποία εξαπέλυε πυρά κατά των ποδοσφαιρικών οργάνων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Ειδικότερα, την 3-4-2024 προέβη σε δημόσια ανάρτηση στην ιστοσελίδα «www.aelfc.gr» σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που διεξήχθη την 3-4-2024 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League 2.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

To Top