Προσφέρουν… γη και ύδωρ στον Κλέι Τόμπσον οι Μάτζικ

Αποφασισμένοι να πάρουν στο Ορλάντο τον Κλέι Τόμπσον φέρονται να είναι οι Μάτζικ, οι οποίοι είναι διατεθιμένοι να του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο με «τρελές» αποδοχές!

Αποφασισμένοι να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Κλέι Τόμπσον το ερχόμενο καλοκαίρι φέρονται να είναι οι Μάτζικ!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», η ομάδα του Τζαμάλ Μόσλι σκοπεύει να δώσει… γη και ύδωρ στον 34χρονο γκαρντ/φόργουορντ ώστε να τον πάρει στο Ορλάντο μετά από μια… ζωή στο Σαν Φρανσίσκο και τους Γουόριορς.

Ο 4 φορές πρωταθλητής με τους «πολεμιστές» βρίσκεται στο Γκόλντεν Στέιτ από το 2011 όταν και έγινε draft στο Νο.11 από την ομάδα του Στιβ Κερ. Φέτος, διανύει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 43,2 εκατομμύρια δολάρια!
Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο πλευρό του Κάρι με τέτοιο ποσό, με τους Μάτζικ να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προσφέροντας ένα πολυετές συμβόλαιο με «τρελές» αποδοχές στον Τόμπσον. Άλλωστε, ο οργανισμός του Ορλάντο ψάχνει έναν παίκτη να ηγηθεί στον νεανικό κορμό της ομάδας και να αποτελέσει τον «μέντορα» στα αποδυτήρια.
Φέτος, ο πολύπειρος σκόρερ μετράει 17,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 74 παιχνίδια της regular season.

To Top