Δίωρη συνάντηση Γαλανού-οργανωμένων! «Εξαφανισμένοι» Παπαγεωργίου-Στεφανίδης!

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου είχε σειρά συναντήσεων με νομικούς, ΕΠΟ και το Υπουργείο Οικονομικών, ο Γιώργος Γαλανός συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, με την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ.

Στην σχεδόν δίωρη συνάντηση αυτή, ο 46χρονος επιχειρηματίας έκανε γνωστό ότι «τα νέα από την πρωτεύουσα είναι θετικά», δηλαδή μπορεί να γίνει εκκαθάριση εφόσον κινηθεί άμεσα ο σύλλογος (χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με αποτέλεσμα η 11η Αυγούστου να είναι η καθοριστική ημερομηνία) και αναζητήθηκαν, προκειμένου να «τρέξουν» τις εξελίξεις, οι πρόεδροι του Α.Σ., Χάρης Παπαγεωργίου, και της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης.

Βάσει της διαδικασίας που απαιτείται, θα πρέπει η ΠΑΕ να δηλώσει αδυναμία βιωσιμότητας της ομάδας στη Β΄ Εθνική και ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις, τόσο ο Παπαγεωργίου όσο και ο Στεφανίδης ήταν… εξαφανισμένοι, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά. Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει των όσων «εισέπραξε» ο Γαλανός από την Αθήνα, θα έπρεπε την Παρασκευή να κατέβει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στην ΕΠΟ (κλείστηκαν μάλιστα και τα εισιτήρια από τον Γαλανό), ώστε να ζητήσει από την Ομοσπονδία μερικές ημέρες παράταση, για να δηλώσει συμμετοχή ο Άρης στη Γ΄ Εθνική.

Μετά απ΄ όλα αυτά, όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή του Άρη στη Γ΄ Εθνική απομακρύνεται. Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές για τον σύλλογο.  

To Top