Ο Λαβ στο πλευρό του Λεμπρόν, Καβαλίερς για τίτλο στα χέρια του Μπλατ!

Θέμα ωρών δείχνει πως είναι η ολοκλήρωση μίας ακόμα σημαντικής μετακίνησης στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Κλίβελαντ και Μινεσότα συμφώνησαν στο να μετακομίσει ο Κέβιν Λαβ στους Καβαλίερς!

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κίνησης οι Καβαλίερς ενισχύονται ακόμα περισσότερο καθώς βάζουν στη μηχανή τους έναν από τους πιο ουσιαστικούς ψηλούς του ΝΒΑ και μάλιστα δίπλα στον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Από την άλλη όμως, για να συμβεί αυτό, χάνουν τα δύο τελευταία νούμερο ένα του ντραφτ. Συγκεκριμένα οι Άντονι Μπένετ (Νο1 το 2013) και Άντριου Ουίγκινς (Νο1 το 2014) μετακομίζουν στη Δύση και τους Τίμπεργουλβς, όπως και ένα μελλοντικό ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Βέβαια όσο και αν φαίνεται πως το Κλίβελαντ ανεβαίνει κι άλλο επίπεδο, μόνο αδιάφορο δεν είναι το μοντέλο των Γουλβς, καθώς δίπλα σε παίκτες όπως ο Ρούμπιο, ο Πέκοβιτς μπαίνουν δύο από τους κορυφαίους νέους της λίγκας.

Η ανταλλαγή ωστόσο παρότι δείχνει να έχει συμφωνηθεί, δε μπορεί να υλοποιηθεί πριν από τις 23/8 καθώς τότε θα συμπληρωθεί ένας μήνας από τη στιγμή που ο Ουίγκινς υπέγραψε το ρούκι συμβόλαιό του, ώστε να μπορέσει να μετακινηθεί.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top