Δασκαλάκης: “Αποφασίζει ο Παπουτσάκης, μιλάμε για Φούτμπολ Λιγκ”

O πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις σκέψεις στον κρητικό σύλλογο για την επόμενη μέρα και το κατά πόσο είναι πιθανό να επιλέξει την οδό της Γ΄Εθνικής.

Για το αν έχει αποφασιστεί που θα αγωνιστεί η ομάδα από τη νέα χρονιά: “Μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη είναι ο γιος Παπουτσάκη που έχει περίπου το 73% των μετοχών. Άρη η απόφαση αν θα είναι Β΄η Γ’ , η απόφαση αφορά τον Δημήτρη Παπουτσάκη. Το μέλημα μας είναι oτι αν τελικά οι δικαστικές αποφάσεις για Βέροια και Κέρκυρα δεν είναι θετικές για τον Εργοτέλη θα θέλαμε η ομάδα να μείνει στη Β΄Εθνική.

Για το πότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, τόνισε: “Θα τα ζυγίσει ο μεγαλομέτοχος και μέσα, αρχές Ιουνίου αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά θα πάρει την απόφαση. Μέχρι τώρα μιλάμε για Β΄Εθνική, αλλά είναι δύσκολα επειδή τα οικονομικά για την Β΄Εθνική δεν επιτρέπουν σε κάποια ΠΑΕ να είναι βιώσιμη. Είναι όλες παθητικές και δύσκολα να αντέξεις τα προβλήματα.Εμείς για να πάμε στη Β΄πρέπει να δούμε αν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

Έχω μία αισιοδοξία αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αρχές, μέσα Ιουνίου το νωρίτερο θα ξέρουμε. Γιατί και Γ΄να παίξουμε θέλει να αποφασισθεί μέσω Γενικής συνέλευσης, που δεν έχει οριστεί και χρειάζεται περίπου 20-30 μέρες”.

To Top