Σε δύο γκρουπ η σημερινή προπόνηση

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι παίκτες του Άρη στην σημερινή προπόνηση, μία μέρα μετά τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο παιχνίδι στην Τρίπολη, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τετάρτης στο «Δασυγένειο» (ο Σεϊκ Ντουκουρέ, που αντικαταστάθηκε στον χθεσινό αγώνα, αναμένεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα) ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Σε δύο γκρουπ η σημερινή προπόνηση

Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών στη σημερινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» – αυτοί που είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής -, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και αύριο.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Όπως στη χθεσινή προπόνηση, έτσι και σήμερα, ένα γκρουπ αποτελούμενο από όσους έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»)»

To Top