Δασυγένης: “Αναγνωρίζονται οι κόποι μου και οι κινήσεις που έκανα τότε”

Ο Δήμος Δασυγένης, στα 82 του χρόνια, δεν μπορεί παρα να αισθάνεται συγκινημένος από την απόφαση του νυν προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη να μετονομάσει τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου σε “Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο”. Άλλωστε ο χώρος των εγκαταστάσεων ήταν έκταση που ανήκε στον κ. Δασυγένη.

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη σε τρεις θητείες (1984-85, 1985-86 και 1989-90) σε δηλώσεις του στο novasports.gr τόνισε πως “να ξέρετε πως αυτές οι εγκαταστάσεις είχαν πάρει το όνομά μου, όμως κάποιοι σύνδεσμοι, τότε αντέδρασαν και η επιγραφή έφυγε. Τα οικόπεδα στο Ρύσιο εγώ τα δώρισα στον Αρη, ούτως ώστε να κατασκευαστεί εκεί το αθλητικό κέντρο της ομάδας, όπως κι έγινε. Απεδείχθη μια πολύ καλή κίνηση, διότι μέχρι σήμερα εκεί προπονείται η ομάδα και νομίζω πως εκείνη η δωρεά, έπιασε, τουλάχιστον τόπο”.

Για την πρωτοβουλία του κ. Ηλιάδη, να επαναφέρει το θέμα της μετονομασίας του αθλητικού κέντρου στην επιφάνεια, λέει: « Μιλάω με τον Δημήτρη (σ.σ Ηλιάδη) και περιμένω ειδοποίηση για τα περαιτέρω. Μετά από τόσα χρόνια , είναι κάτι κι αυτό! Αναγνωρίζονται οι κόποι μου και οι κινήσεις που έκανα τότε”, κατέληξε ο κ. Δασυγένης.



To Top