Δείπνο… ψυχολογίας με “ντόπες” από διοίκηση και βετεράνους!

Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του  για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δέκα μέρες μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη, το κλίμα στην ομάδα δείχνει να έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Το… ηλεκτροσόκ της αλλαγής προπονητή φαίνεται πως άρχισε να επιδρά θετικά στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια με την παρουσία του Νίκου Πασιαλή και του Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Ο Πασιαλής μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης πριν μερικές μέρες παραδέχθηκε ότι το κλίμα στην ομάδα αλλάζει προς το καλύτερο. Τα λόγια του χαρακτηριστικά: «Το κλίμα όταν ήρθαμε να αναλάβουμε την ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα και υπήρχαν προβλήματα. Τώρα πρέπει η διάθεση των παικτών να αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ήδη βλέπω να γίνεται».

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας για μια νέα ψυχολογική ένεση στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, έγινε την Τετάρτη δείπνο όλης της ομάδας. Οι παίκτες του Άρη αφού προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, στη συνέχεια σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε σε εστιατόριο της περιοχής Χαριλάου, εκ των υποστηρικτών της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ομάδα και προπονητές είχαν την ευκαιρία να… αποδράσουν από την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να συζητήσουν, να αστειευτούν και να περάσουν μια όμορφη βραδιά, σαν μια πραγματική οικογένεια.

Από πλευράς διοικούσας ο Αλέκος Κατσιούνης (παρών ήταν και ο Αντώνης Ζαμπέτας) μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, να βάλουν στην άκρη τα όποια προβλήματα και να προσπαθήσουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους στο γήπεδο, γνωρίζοντας ότι η διοίκηση και ο κόσμος θα είναι στο πλευρό τους.

Παρόντες ήταν ακόμη οι Άγγελος Γρόλλιος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο Λεωνίδας Μπακούρας, αλλά και οι παλαίμαχοι Γιάννης Βένος, Ντίνος Κούης, Ντίνος Μπαλλής.

 

To Top