Μήνυμα Βένου στο δείπνο: «Έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς, αλλά φτιάξαμε ομάδα που χτυπούσε πρωτάθλημα»!

Παρόντες στο δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος που δόθηκε την Τετάρτη ήταν και εκπρόσωποι των βετεράνων. Αίσθηση έκανε η ομιλία του Γιάννη Βένου προς τους παίκτες του Άρη… 

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη ήταν παρών στο εστιατόριο που έγινε το δείπνο μαζί με τους Ντίνο Κούη και Ντίνο Μπαλλή. Αφού χαιρετήθηκε με το τεχνικό τιμ και όλους τους παίκτες, στη συνέχεια πήρε τον λόγο και μίλησε από… καρδιάς στην ομάδα. Λόγια που είχαν θετικό αντίκτυπο σε όλους.

«Πρέπει να γνωρίζετε ότι ήμασταν κι εμείς στην ίδια θέση με εσάς, στην ίδια κατάσταση, πριν από αρκετά χρόνια. Μια παρέα παιδιών από τα σπλάχνα του συλλόγου» τόνισε αρχικά υπογραμμίζοντας στη συνέχεια: «Δουλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, κοιτάξαμε μόνο τη δουλειά μας στο γήπεδο και πώς να πετύχουμε και καταφέραμε μετά από 4-5 χρόνια να κάνουμε μια ομοιογενή ομάδα, με πολύ ταλέντο, η οποία χτυπούσε το πρωτάθλημα»!

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Βένος υπογράμμισε ότι: «Πιστεύουμε όλοι σε σας. Γνωρίζουμε ότι είστε παίκτες με πολύ ταλέντο, ζείτε δύσκολες καταστάσεις, αλλά να ξέρετε τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς όλοι σας στηρίζουμε. Περιμένουμε από εσάς να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις και να βοηθήσετε εσάς και την ομάδα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες».

Στους παίκτες μίλησε και ο Ντίνος Κούης, ο οποίος τόνισε ότι από την πλευρά του μιλώντας ειδικά για τους ξένους: «Κάθε ομάδα περιμένει πολλά από τους ξένους παίκτες της. Περιμένουμε πολλά από εσάς στην προσπάθεια που γίνεται Είστε πολύ καλοί παίκτες, το δείξατε με την μέχρι τώρα παρουσία σας και είμαστε χαρούμενοι που δέσατε γρήγορα με τα άλλα παιδιά του Άρη».

Κατά γενική ομολογία, τα λόγια αυτά βοήθησαν ψυχολογικά τους παίκτες και σχολιάστηκαν από το σύνολο με θετικό τρόπο.

To Top