Δείτε τον Άρη στο Παλέ από… απόσταση αναπνοής στις VIP θέσεις (photos)

Στην διάθεση των φιλάθλων τίθονται και οι VIP θέσεις ακριβώς απέναντι από το Παλέ μέσα στην κεντρική σάλα του Αλεξάνδρειου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Άρης πριν από λίγη ώρα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διάθεση των VIP court seats για τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθούν τους αγώνες του ΑΡΗ από το παρκέ του Αλεξανδρείου. Η δέσμευση των θέσεων γίνεται είτε με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας που αφορά όλη την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, είτε με την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για την εκάστοτε αναμέτρηση της ομάδας μας!

Οι VIP court seats τοποθετήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Παλέ, μπροστά από τις Θύρες 8-9, στις αρχές του Οκτώβρη και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να παρακολουθούν από πολύ κοντά τις αναμετρήσεις της αγαπημένης μας ομάδας, απολαμβάνοντας παράλληλα μοναδικά προνόμια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 265 600 (Γραφεία Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γρ. Λαμπράκη 2, 1ος όροφος, Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, 09:00-17:00) και στο 6944 625 243.

Προνόμια VIP court seats στο παρκέ του Αλεξανδρείου:

·  Είσοδος στην αίθουσα VIP,  όπου παρατίθεται mini δεξίωση πριν τον αγώνα και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου

·   Είσοδος από τη θύρα VIP (αγωνιστικός χώρος)

·   Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου για όλους τους αγώνες (για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας)

·   Έκπτωση 10% στην μπουτίκ της ομάδας στο Παλέ ντε Σπόρ (για τους κατόχους των διαρκείας)

·   Δωρεάν είσοδος σε όλους τους φιλικούς αγώνες (για τους κατόχους των διαρκείας)

·   Πρόσκληση σε εκδηλώσεις της ομάδας (για τους κατόχους των διαρκείας)”

To Top