«Παγώνoυν» το θέμα προπονητή, το μυαλό η νίκη στην Κομοτηνή

Το τελευταία άτυχο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησε -όπως ήταν φυσιολογικό- αναταραχή και προβληματισμό σε διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα, ανοίγοντας ουσιαστικά ένα θέμα το οποίο είχε «κλειδώσει» με την επιλογή του τεχνικού διδύμου Πασιαλή, Μπουγιουκλή.

Η διοίκηση μπήκε στη διαδικασία να ακούσει τους ποδοσφαιριστές σε συναντήσεις που είχε διαδοχικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Μάλιστα, θα κληθούν και οι νεαροί ενώπιον των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την ίδια ώρα οι παράγοντες του Άρη επιχειρούν να βάλουν τελεία στα σενάρια περί αντικατάστασης των δυο προπονητών για έναν άκρως ουσιαστικό λόγο. Η ομάδα δίνει ένα καθοριστικό αγώνα την Δευτέρα στη Κομοτηνή, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οφείλουν να επικεντρώσουν την προσοχή τους σ΄ αυτόν και μόνο σ΄ αυτόν.

Μάλιστα, γίνεται σαφές ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή πριν από το παιχνίδι της Κομοτηνής το θέμα προπονητή αποκτάει δευτερεύουσα σημασία (χωρίς να ισχυρίζεται κανείς ότι δεν είναι σημαντικό) ή ότι δεν απασχόλησε στη βάση που έχουμε σημειώσει σε άλλα ρεπορτάζ: θα ανακινηθεί μόνο εφόσον πειστούν οι παράγοντες του Άρη ότι υπάρχει πρόβλημα και μια αλλαγή θα δώσει την λύση, κάτι το οποίο συνολικά δεν προκύπτει.

Έτσι, έως τη Δευτέρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η διοίκηση σε συμφωνία με κάποιον προπονητή,είτε Αναστασίου λέγεται, είτε κάποιον άλλον από τα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στα υπόψιν των διοικούντων της ΠΑΕ.

 

To Top