ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια των οπαδών και κερδίστε τον! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Το πρώτο ματς του 2020 είναι παράλληλα και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τον Άρη που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:30, NS1) στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ΠΑΟΚ, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά και σημαντική ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αυτό που χρειάζεται στο σημερινό ντέρμπι ο Άρης, είναι καθαρό μυαλό, τσαμπουκά και ατελείωτο πάθος! Στόχος του Mίχαελ Ένινγκ στο σημερινό ματς, είναι η ομάδα του να επιβάλλει από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της, να κερδίσει την κατοχή της μπάλας, να πιέσει όσο μπορεί περισσότερο τον αντίπαλο και φυσικά να φτάσει πολύ γρήγορα σε ένα γκολ, που θα αλλάξει άκρως σημαντικά τις ισορροπίες στον αγώνα από νωρίς.

Oι “κιτρινόμαυροι” είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1 με 22 βαθμούς, όσους έχουν επίσης ΑΕΛ και Παναθηναϊκός. Με νίκη ο Άρης κάνει αποφασιστικό βήμα για την 5άδα, καθώς ακολουθεί εκτός έδρας αναμέτρηση την επόμενη αγωνιστική στην Λάρισα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο, Μάρτιν Τόνσο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αντίθετα, θέση στην αποστολή θα έχει για πρώτη φορά, ο Φιορίν Ντουρμισάι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Αθήνα θα είναι ο πρώτος διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ με τον Ευάγγελο Μανούχο από την Αργολίδα στο VAR.

Βοηθοί του, οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών). Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την Πειραιά, 4ος διαιτητής, με τον Ευάγγελο Μανούχο από την Αργολίδα στο VAR και βοηθό του, τον Μιχαήλ Δημόπουλο (Αν. Αττικής).

 

To Top