ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ενδεκάδα νίκης του Ένινγκ: Αυτούς ρίχνει στην “μάχη” από την αρχή ο Γερμανός…

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει σχεδόν καταλήξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από την αρχή στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο για μία… έκπληξη, την ύστατη στιγμή, λίγο πριν την σέντρα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Γερμανός δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες που το τελευταίο διάστημα ήταν βασικοί.

Ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια των “κιτρινόμαυρων”, με τον Λίντσεϊ Ροζ να αγωνίζεται δεξιά στην άμυνα, από την στιγμή που εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Μιχάι Κόρχουτ, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης θα παίξει στο πλευρό του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, το… κλασικό δίδυμο των Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια, που θα δώσουν την δική τους “μάχη” απέναντι στα χαφ του ΠΑΟΚ.

Το 4-4-1-1 λογικά θα παραμείνει ως αγωνιστικό πλάνο από τον Γερμανό, που ετοιμάζει τους Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη για τα δύο άκρα της επίθεσης, με δίδυμο τους Ντάνιελ Λάρσον και Μπράουν Ιντέγε, με τον Σουηδό λίγο πιο πίσω από τον Νιγηριανό φορ.

To Top