ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείχνει αντίδραση και επιστρέφει στις νίκες! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής υπήρξε μία εμπειρία… πρωτόγνωρη για τον φετινό Άρη, καθώς ήταν η πρώτη μετά από 25 αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να την αφήσουν οριστικά το παρελθόν και να «χτίσουν» ένα σερί επισφράγισης της ανόδου και μαθηματικά, αρχής γενομένης από σήμερα (PRESSARIS, 17:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, κόντρα στην ομάδα του Αιγίου.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναμφισβήτητα, αυτό που επιδιώκει ο Άρης από τη σημερινή αναμέτρηση με τον ελλιπή και γεμάτο προβλήματα (αγωνιστικά και διοικητικά) Παναιγιάλειο, είναι η επιστροφή στις νίκες, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιτύχουν την 19η φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την υπάρχουσα διαφορά του +10 από την τρίτη θέση και παράλληλα να περιμένουν «στραβοπάτημα» του ΟΦΗ στη Δράμα, προκειμένου είτε να μειώσουν την διαφορά (-3 αυτή τη στιγμή) από την κορυφή, είτε ιδανικά να επιστρέψουν σε αυτή.

Ο Δημήτρης Σπανός, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό ματς, τον τραυματία Μπάμπη Παυλίδη, αλλά και τον Γιώργο Δεληζήση, που είχε δηλωθεί σε αυτό τον αγώνα, να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ελέω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Αντίθετα, επιστρέφει στα πλάνα του προπονητή του, μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Μιχάλης Μπαστακός, που είχε τιμωρηθεί για την αποβολή του στο ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

To Top