ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτική συνομιλία Τομ-Σάκιεβιτς με φίλους του Άρη (PRESSARIS photos)

 

Η χθεσινή συνάντηση των Τομ Παπαδόπουλου-Νικ Σάκιεβιτς, με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ουσιαστικά θέτει σε εφαρμογή το πλάνο, που είχαν οι τρεις τους, για τον Άρη της “επόμενης μέρας”, με την ομάδα στη φυσική της θέση, την πρώτη κατηγορία.

Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν να μην μπουν σε εκτενή ανάλυση προς το παρόν, του ενδεχομένου περί μετοχικής τους εμπλοκής στην ΠΑΕ, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να το συζητήσουν πιο διεξοδικά το προσεχές διάστημα, όταν και ο Θοδωρής Καρυπίδης θα μεταβεί στις ΗΠΑ. Η καλή διάθεση, όμως, υφίσταται από όλες τις πλευρές και κανείς δεν αποκλείει τους επόμενους μήνες, το σενάριο αυτό να πάρει οριστικά σάρκα και οστά.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αυτό επιβεβαιώνεται, από τα όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα, σε εστιατόριο στην παραλία της Επανομής, όπου γευμάτισαν, Τομ Παπαδόπουλος, Νικ Σάκιεβιτς και Στάθης Καραντώνης, συνοδευόμενοι και από αρκετούς φίλους-συνεργάτες. Αρκετοί ήταν αυτοί που τους πλησίασαν, προκειμένου να… αλιεύσουν παραπάνω λεπτομέρειες, αναφορικά με την μετοχική τους εμπλοκή στην ΠΑΕ. Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των δύο ανδρών, όλα θα πάνε καλά και το θεωρούν θέμα χρόνου, για να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για τη μετοχική κατάσταση της ΠΑΕ!

Δείτε τις φωτογραφίες του PRESSARIS, με τους Νικ Σάκιεβιτς και Στάθη Καραντώνη να συνομιλούν…

To Top